89  грн
65  грн
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

121  грн 240 г
65  грн
115  грн 50 г
РИБАЙ

Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.

270  грн 100 г
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

190  грн 250 г
Рол Філадельфія

Бездоганність у кожному шматочку: смак лосося підкреслюємо ідеально стиглим авокадо та ніжною філадельфією. Прикрашаємо ікрою тобіко

318  грн 290-20 г
РОМОВА БАБА З НУТЕЛОЮ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом та вкритий гіркою з двох кремів: заварного та нутели

125  грн 250 г
РОМОВА БАБА З ФРУКТАМИ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом; зверху на шар заварного крему викладаємо свіжі сезонні фрукти

125  грн 250 г
САЛАТ ГАЛИЦЬКИЙ З МАЙОНЕЗОМ

Насичений смак цього салату дарує поєднання маринованої моркви та буряка, що пройшли через спеції, з хрусткою свіжою капустою. Додавання грецького горіха надає страві чудової текстури та легку нотку горіхової насиченості. Заправляється майонезом.

109  грн 180 г
САЛАТ ГАЛИЦЬКИЙ З ОЛІЄЮ

Насичений смак цього салату дарує поєднання маринованої моркви та буряка, що пройшли через спеції, з хрусткою свіжою капустою. Додавання грецького горіха надає страві чудової текстури та легку нотку горіхової насиченості. Заправляється оливковою олією.

109  грн 180 г

Завантаження...