ЛАЗАНЬЯ БОЛОНЬЄЗЕ

Власноруч створюємо пасту та готуємо разом із телячим фаршем. Подаємо із пряним томатним соусом з додаванням базиліку, сиру страчателла, часнику та італійського шарму

175  грн 260 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
Спагеті із сирним соусом та креветкою

Спагеті подаємо під соусом на основі сиру маскарпоне та пармезан. Додаємо тигрові креветки, притрушуємо італійською гремолатою та поливаємо оливковою олією

259  грн 330 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СПАГЕТІ КАРБОНАРА

До спагеті додаємо смужки бекону й обгортаємо страву вершковим соусом. Підкреслюємо смак рум’яною цибулькою, жовтком і пармезаном

152  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ТАЛЬЯТЕЛЕ З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ

Пасту насичуємо шматочками курячого філе, печерицями та  поливаємо вершковим соусом. Додаємо цибульку і тертий сир пармезан

152  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ТОРТЕЛІНІ З ТЕЛЯТИНОЮ

Власноруч готуємо харизматичні італійські тортеліні із телячого фаршу. Завершуємо страву маш-салатом і найніжнішим сиром страчателла. Посипаємо мигдалем, духмяним чебрецем, скроплюємо олією та найкращими спогадами про подорожі

239  грн 320 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: