Страви на мангалі
ТерраМаре / Страви на мангалі
Ковбаски готуємо власноруч за авторським рецептом: мюнхенські з гірчицею, баварські із сиром, домашні з рубленого м’яса. Подаємо на лаваші з маринованою капустою, смаженою картоплею, соусом гриль та часниковим зі сметани
Тоненький ніжний лаваш наповнюємо соковитою начинкою з моцарели, томатів та зелені
Ідеальний гарнір: м’ясисте цукіні, баклажан, солодкий перець, томати, кукурудза, солодка цибуля, печериці та броколі смажимо на грилі до напівготовності, щоб зберегти максимум вітамінів
Курча готуємо за низьких температур з додаванням вершкового масла. Глазуруємо гострою глазур’ю до рум’яної скоринки, подаємо з картопляним хашбрауном і соусами
Преміальний шматок яловичого філе, вирізаний з реберної частини, обсмажуємо до ступеня обсмаження, який вам найбільше подобається. До речі, особливість цього стейка в тому, що жирові прожилки під час приготування тануть і надають м’ясу додаткової м’якості
Готуємо за рецептом від шефа, подаємо з лимоном та грибочками
Ніжно обсмажуємо соковитий стейк зі свинини на кістці
Класичний стейк із телятини готуємо за традиційним рецептом. Ступінь обсмаження вибирайте за бажанням
Фірмовий шашлик з ошийка: маринуємо з базиліком, свіжою цибулею та перцем
Ніжне куряче м’ясо стегенця підрум’янюємо і притрушуємо зеленню