АСОРТІ КОВБАСОК ГРИЛЬ

наша гордість — ковбаски власного виробництва: мюнхенські з гірчицею, баварські з сиром, домашні з рубленого м’яса;
подаємо на лаваші з маринованою капустою, смаженою картоплею та двома видами соусу — гриль та часниковим зі сметани

525  грн 440-200-100-100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ЛАВАШ НА ГРИЛІ

у тонкий корж загортаємо подрібнену моцарелу, томати та зелень

95  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОВОЧІ ГРИЛЬ

рум’яні, в міру м’які, проте тримають форму (смажимо до напівготовності): молода кукурудза, півкружальця цукіні, баклажана та смужки солодкого перцю; томати і солодка цибуля, нарізані кільцями; цілі печериці та броколі

168  грн 300 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РІБАЙ

філе яловичини з реберної частини із жировими прожилками має виняткову м’якість та насичений смак; ступінь просмаження обираєте ви

225  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СКУМБРІЯ

обережно запікаємо й подаємо з лимоном та грибами

75  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК ПО-МІЛАНСЬКИ

стейк зі свинини на кісточці (зі звабливою решіточкою на боках)

100  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СТЕЙК СТРИПЛОЙН (НЬЮ-ЙОРК)

клаcичний стейк з телятини (рекомендуємо прожарку medium rare або medium)

190  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ЗІ СВИНИНИ

витримуємо ошийок у фірмовому маринаді й запікаємо на вогні; подаємо на тонкому лаваші

93  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ШАШЛИК ІЗ КУРКИ

курячі стегенця маринуємо та запікаємо на вогні

77  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: