Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Страви на мангалі
наша гордість — ковбаски власного виробництва: мюнхенські з гірчицею, баварські з сиром, домашні з рубленого м’яса;
подаємо на лаваші з маринованою капустою, смаженою картоплею та двома видами соусу — гриль та часниковим зі сметани
у тонкий корж загортаємо подрібнену моцарелу, томати та зелень
рум’яні, в міру м’які, проте тримають форму (смажимо до напівготовності): молода кукурудза, півкружальця цукіні, баклажана та смужки солодкого перцю; томати і солодка цибуля, нарізані кільцями; цілі печериці та броколі
філе яловичини з реберної частини із жировими прожилками має виняткову м’якість та насичений смак; ступінь просмаження обираєте ви
стейк зі свинини на кісточці (зі звабливою решіточкою на боках)
клаcичний стейк з телятини (рекомендуємо прожарку medium rare або medium)
витримуємо ошийок у фірмовому маринаді й запікаємо на вогні; подаємо на тонкому лаваші