Складові
- 2 помідори;
- ½ огірка;
- ½ перцю (зеленого);
- 1 перець (червоний);
- ½ фіолетової цибулини;
- ½ чашки оливок;
- 100 гр сиру фета;
- орегано (1/2 щіпки).
Для соусу необхідно добре перемішати всі інгредієнти в банці із закритою кришкою:
- 1,5 ст. л. оливкового масла;
- 0,5 ст. л. винного червоного оцту;
- ½ ч.л. сушеного орегано;
- 1 ст. л. свіжо вичавленого соку лимона;
- 0,5 ч.л. нарізаної зелені (петрушки);
- 1,5 зубчика дрібно подрібненого часнику
- сіль, перець за смаком.
Етапи приготування
- Овочі добре вимити і просушити рушником.
- Помідори потрібно порізати дольками, огірок – шматочками.
- Перці розрізати на дві частини, вийняти жилки і насіння і нарізати невеликими смужками.
- Фіолетовий цибулю очистити, помити, насухо витерти і нарізати тонкими півкільцями.
- Далі пересипаємо овочі в красиву тарілку, зверху прикрашаємо оливками і кладемо фету.
- Присипаємо все зверху орегано.
- Соус добре перемішайте і заправте салат.
Все готово, будь ласка, до столу. З даної кількості інгредієнтів виходить 2 порції страви. Його харчову цінність дивіться в таблиці нижче.
Nutrition Facts
Serving Size
Servings Per Container 2
Amount Per Serving
Calories 300
Calories from Fat 54
% Daily Value*
Total Fat 6,4g
9%
Saturated Fat 8g
40%
Trans Fat g
Cholesterol mg
0%
Sodium mg
0%
Total Carbohydrate 4,1g
1%
Dietary Fiber g
0%
Sugars g
Protein 2,5g
4%
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily values may be higher or lower depending on your calorie needs.
Завдяки вмісту в салаті сиру, він є енергетично насиченою стравою. Їжте із задоволенням.
Опубликовано