-
БАНОШ ЗІ ШКВАРКАМИ
кукурудзяна каша, приготована на сметані та молоці; подаємо зі шкварками із копченого сала та бринзою
-
БАНОШ ІЗ ГРИБНИМ СОУСОМ
кукурудзяна каша, приготована на сметані та молоці; подаємо із грибним соусом
-
БОРЩ З М’ЯСОМ
варимо на копчених свинячих реберцях; подаємо з пампушками з часником, цибулею та сметаною
-
БОРЩ ПІСНИЙ
подаємо із пампушками з часником та цибулею
-
ВАРЕНИКИ З ВИШНЯМИ
подаємо з вишнево-пряним кисілем
-
ВАРЕНИКИ З КАПУСТОЮ
подаємо зі шкварками із копченого сала та цибулі
-
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ
подаємо зі шкварками із копченого сала та цибулі
-
Варя Гуцульська
відварений буряк, морква, картопля, зелена та ріпчаста цибуля, чорнослив; заправляємо ароматною олією
-
ДЕРУНИ, ТУШКОВАНІ З ГРИБНИМ СОУСОМ
119.00грн 300 гр. Add to cart -
ДОМАШНІ СИРНИКИ 3 СОУСОМ ІЗ ОБЛІПИХИ
сирники з родзинками; обліпиховий соус із запеченим гарбузом, апельсином та медом
-
КЛЯГАНЕЦЬ ІЗ КРОЛИКА
холодець з м’ясом кролика, мус з крем-сиру та хріну, гірчиця, хрін, корнішони (містить часник)
-
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
котлета із курячого філе; начинка із вершкового масла та сиру брі; зверху хрустка паніровка з сухарів панко; подаємо із картопляним пюре, соусом із зеленого горошку та соусом з чаю анчан та пармезану
-
КРУЧЕНИКИ М’ЯСНІ
грибна начинка, завернута в філе свинини, обсмажена до золотистої скоринки та тушкована у грибному соусі; подаємо із запеченою в хоспері картоплею
-
НАРІЗКА З САЛА
сало паприкаш, сало з чорним перцем, сало копчене, помазанка з сала з часником; подаємо з грінками із бородинського хліба, цибулею та часником
-
ПАШТЕТ ПО-УКРАЇНСЬКИ
куряча печінка, вершкове масло, червоне вино, карамелізована цибуля; тости з бездріжджового хліба з висівками
-
РЕБРА СВИННІ З ЧОРНОСЛИВОМ
свинні ребра, тушковані з чорносливом; подаємо з зеленою цибулею