ДОМАШНІ МАРИНУВАННЯ

Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів

92  грн 400 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
НЕАПОЛЬСЬКІ БОЧКОВІ ОЛИВКИ

відбірні оливки з італійських плантацій; обережно — плоди із кісточками!

65  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ОСЕЛЕДЕЦЬ НА ІТАЛІЙСЬКИЙ МАНЕР

шматочки філе, витриманого у в прянощах, подаємо зі смаженою картоплею та маринованою цибулею

112  грн 200 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
СИРНЕ ПЛАТО

Красиво нарізаємо гауду, фета, пармезан, горгонзолу, бринзу болгарську та моцарелу. Подаємо із гранатовим соусом та медом

298  грн 310-50 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ФІРМОВА М’ЯСНА ДОШКА

Нарізаємо салямі тоскана та сирокопчену салямі. А до них додаємо витвори власного копчення: домашню ковбаску, соковиту підчеревину,ошийок та ніжно-рожеве філе курчати. Подаємо із соусами та паличками грисіні

244  грн 260-70 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за: