Номери служби доставки:
Номери закладів:
ТерраМаре / Холодні закуски
Як і годиться, готуємо самі: мариновані огірки, томати та капуста за класичним рецептом найкраще смакують до наших гарнірів
відбірні оливки з італійських плантацій; обережно — плоди із кісточками!
шматочки філе, витриманого у в прянощах, подаємо зі смаженою картоплею та маринованою цибулею
Красиво нарізаємо гауду, фета, пармезан, горгонзолу, бринзу болгарську та моцарелу. Подаємо із гранатовим соусом та медом
Нарізаємо салямі тоскана та сирокопчену салямі. А до них додаємо витвори власного копчення: домашню ковбаску, соковиту підчеревину,ошийок та ніжно-рожеве філе курчати. Подаємо із соусами та паличками грисіні