-
Fish & Chips
Філе морського окуня смажене в клярі, подається з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та соусом “sweet chili” -
БАНОШ ЗІ ШКВАРКАМИ
кукурудзяна каша, приготована на сметані та молоці; подаємо зі шкварками із копченого сала та бринзою
-
БАНОШ ІЗ ГРИБНИМ СОУСОМ
кукурудзяна каша, приготована на сметані та молоці; подаємо із грибним соусом
-
Біфштекс з картоплею
картопля обсмажена з грибами та цибулею. подається з рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом
-
БОРЩ З М’ЯСОМ
варимо на копчених свинячих реберцях; подаємо з пампушками з часником, цибулею та сметаною
-
БОРЩ ПІСНИЙ
подаємо із пампушками з часником та цибулею
-
ВАРЕНИКИ З ВИШНЯМИ
подаємо з вишнево-пряним кисілем
-
ВАРЕНИКИ З КАПУСТОЮ
подаємо зі шкварками із копченого сала та цибулі
-
ВАРЕНИКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ
подаємо зі шкварками із копченого сала та цибулі
-
ДЕРУНИ, ТУШКОВАНІ З ГРИБНИМ СОУСОМ
119.00грн 300 гр. Add to cart -
ДОМАШНІ СИРНИКИ 3 СОУСОМ ІЗ ОБЛІПИХИ
сирники з родзинками; обліпиховий соус із запеченим гарбузом, апельсином та медом
-
Картопля з соусом порчіні
Філе курятини, обсмажене у вершках із картоплею, печерицями та цибулею; запікаємо під моцарелою
-
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
котлета із курячого філе; начинка із вершкового масла та сиру брі; зверху хрустка паніровка з сухарів панко; подаємо із картопляним пюре, соусом із зеленого горошку та соусом з чаю анчан та пармезану
-
КРУЧЕНИКИ М’ЯСНІ
грибна начинка, завернута в філе свинини, обсмажена до золотистої скоринки та тушкована у грибному соусі; подаємо із запеченою в хоспері картоплею
-
Медальйони зі свинини
Вирізка зі свинини, обгорнута беконом та смажена в хоспері; Подається з гарніром із молодої картоплі, печериць, рижиків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
-
Морський окунь з сичуанським перцем
Запечений морський окунь з карамелізованою скоринкою
-
Піраф
Рис,філе курятини, шинка зі свинини, овочі, гриби, яйце перепелине, кунжут
-
РЕБРА СВИННІ З ЧОРНОСЛИВОМ
свинні ребра, тушковані з чорносливом; подаємо з зеленою цибулею
-
Рис з морепродуктами
рис, мідії, лосось, тигрові креветки, кунжут; заправляємо устричним і соєвим соусами; подаємо з огірком та імбиром
-
Сирні палички
Подається з соусом “тар-тар”
-
Стейк курячий з соусом “порчіні”
Куряча грудка з вершково-грибним соусом з додаванням цибулі
-
Філе лосося
Подаємо з картопляно-лаймовим пюре