-
Fish & Chips
Філе морського окуня смажене в клярі, подається з картоплею фрі, пікантним вершковим соусом та соусом “sweet chili” -
Біфштекс з картоплею
картопля обсмажена з грибами та цибулею. подається з рубленим біфштексом, смаженим яйцем та томатним соусом
-
Картопля з соусом порчіні
Філе курятини, обсмажене у вершках із картоплею, печерицями та цибулею; запікаємо під моцарелою
-
Медальйони зі свинини
Вирізка зі свинини, обгорнута беконом та смажена в хоспері; Подається з гарніром із молодої картоплі, печериць, рижиків, шпинату та цибулі, тушкованих у сметані та вершках
-
Морський окунь з сичуанським перцем
Запечений морський окунь з карамелізованою скоринкою
-
Піраф
Рис,філе курятини, шинка зі свинини, овочі, гриби, яйце перепелине, кунжут
-
Рис з морепродуктами
рис, мідії, лосось, тигрові креветки, кунжут; заправляємо устричним і соєвим соусами; подаємо з огірком та імбиром
-
Сирні палички
Подається з соусом “тар-тар”
-
Стейк курячий з соусом “порчіні”
Куряча грудка з вершково-грибним соусом з додаванням цибулі
-
Філе лосося
Подаємо з картопляно-лаймовим пюре