+38 (432) 604-406

           +38 (073) 460 44 06
           +38 (050) 460 44 06

           +38 (096) 460 44 06


Вишенька

Траторія на Келецькій



Наше меню

Серед представлених нами кулінарних шедеврів більше двадцяти видів піци, а також пасти, лазання, рибні та м'ясні страви, десерти, неповторна кавова карта і хліб власної випічки.
      Для приготування наших страв ми використовуємо тільки високоякісні натуральні продукти без додавання харчових добавок і барвників. Спагеті, соусу ми готуємо самі. La buona cucina ... .. хороша кухня - це те, що ми хочемо подарувати вам. Щоб ви не робили, де б ви не знаходилися, шматочок Італії завжди буде доступний Вам!


Піца

Назва   ціна 50 см| ціна 35см | ціна 25см 

Мортаделла NEW  159 | 117 | 59

мортаделла, бекон, оливки, свіжі томати, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Кантрі NEW 157 | 98 | 49

прошутто котто, ковбаски з в’яленими томатами, корнішони, печериці, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Вілладжио NEW 168| 99 | 51

прошутто котто ді манзо, бастурма, бекон, солодкий перець, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Барбекю NEW 175| 97 | 49

прошутто котто ді полло, бекон, печериці, цибуля маринована, сир “моцарелла”, соус “BBQ”


Американо “DE LUXE” NEW 134 | 68

прошутто котто ді полло, прошутто котто ді манзо, філе куряче копчене, бекон, салямі ланчміт, свіжі томати, сир “моцарелла”, соус “BBQ”.


Італьяно “DE LUXE” NEW 122 | 63

прошутто котто, бекон, прошутто котто ді манзо, ковбаски з в’яленими томатами, мортаделла, свіжі томати, сир “моцарелла”, соус “маринара”.


Терра Маре   119 | 62

новинка з морепродуктами та овочами гриль: рапани, лосось, печериці,  запечені баклажан та цукіні, сир “моцарелла”, соус “маринара”

4 сири 124 | 65

cир “гауда”, сир “моцарелла”, сир “горгонзола”, сир “пармезан”, вершковий соус


Пепероні (гостра піца) 114 | 69

бекон, салямі ланчміт, прошутто котто, свіжі томати, печериці, перець гострий “рeperoni”, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Ранчо 95 | 52

філе куряче копчене, прошутто котто ді полло, свіжі томати, печериці, солодкий перець, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Касабланка 124| 68

4 види м’яса: прошутто котто ді манзо, прошутто котто, філе куряче копчене, бекон, печериці, свіжі томати, солодкий

перець, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Дель Нонно 129 | 72

бастурма, прошутто котто, печериці, маслини, сир “моцарелла”, сир “горгонзола”, сир “пармезан”, базилік, соус “маринара”


Аффуміката 109 | 56

копчене філе курятини, прошутто котто, кукурудза, перець солодкий, соус “песто”, сир “моцарелла”


Карбонара 109 |62

прошутто котто, бекон, яйця перепелині, цибуля маринована, свіжі томати, сир “моцарелла”,  вершковий соус


4 сезони 127| 69

складається з чотирьох різних за наповненістю частин. в’лені: прошутто котто та філе курятини копчене, печериці, сир “горгонзола”, сир “моцарелла”, оливки, грецький горіх, груша, соус “песто”


Сан Сіро 106 | 57

прошутто котто, сосиски мисливські, філе куряче копчене, печериці, свіжі томати, цибуля маринована , сир “моцарелла”, соус “маринара”


Діабло (гостра піца) 105 | 58

бекон, салямі ланчміт, прошутто котто, свіжі томати, перець гострий “рeperoni”, сир “моцарелла”, соус “чилі”, соус “маринара”


Торро 109 | 62

прошутто котто ді манзо, салямі ланчміт, прошутто котто, свіжі томати, солодкий перець, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Неаполітана 109 | 62

філе куряче копчене, прошутто котто ді полло, свіжі томати, ананаси, сир “моцарелла”, соус “маринара”


Фокачча (120г) 19

традиційний італійський корж з пряними травами і сиром  “пармезан”


Хліб фірмовий (100г) 5  

*дисконтна знижка та купони на меню "піца 50см" не розповсюджується

Обрана вами піца може бути приготовлена на пишному або тонкому коржі.


Піца мікс

Піца базова велика   500 | 69

корж, соус “маринара”, свіжі томати, сир “моцарелла”


Піца базова маленька   250 | 38    

корж, соус “маринара”, свіжі томати, сир “моцарелла”


Додатки


назва   ціна 2x | ціна 1x

прошутто котто ді полло 12|6

(курятина)

прошутто котто ді манзо 14|7

(телятина)

прошутто котто 14|7

(свинина)

бастурма з яловичини   38|19

підчеревина   14|7

балик з італ. травами   22|11

балик свинина в'ялений   24|12

балик свинина копчений   20|10

бекон   18|9

філе куряче в'ялене   22|11

філе куряче копчене   16|8

салямі ланчміт   14|7

мортаделла   14|7

ковбаски мисливські   24|12

ковбаски сиров'ялені   32|16

ковбаски з в'ялен. томатами 20|10

ананаси   14|7

зелень   8|4

кукурудза  8|4

цибуля    маринована   2|1

маслини   20|10

перець гострий “peperoni”   22|11

перець солодкий   12|6

свіжі томати   8|4

сьомга слабосолена   60|30

сир “моцарелла”   30|15

сир “пармезан”   20|10

печериці   4|2


​​​​​​​

Салати

Весняний NEW 200г 47

мікс салатів, огірок, редис, морква, цибуля, сир “моцарелла”. подається з малиновим соусом


Сорренто NEW 230г 51

овочевий салат з молодої капусти, огірка та редису. подається з крутонами та яйцем під соусом “від шефа”


Коул Слоу NEW 250г 69

з курятиною, американським салатом та овочами


Цезар 230г 82

обсмажені філе курятини з беконом, мікс  салатів, сир “пармезан”, соус“цезар”. подається з помідорами черрі, перепелиними яйцями та крутонами


Фрутті Дельмаре    200г 112

відбірні морепродукти на подушці з хрусткого міксу салатів. заправлені  кунжутно – соєвим соусом


Гарячий Туринський салат 230г 68

обсмажена куряча печінка, салат “лолло росса”, горіховий  дресінг. подається зі свіжими і карамелізованими яблуками

Меланзана 250г 79

баклажани, обсмажені на грилі з часником, філе телятини, обсмажене на грилі, огірки, свіжі томати, салат “лолло росса”, соус на основі йогурту, соус “бальзамік”


Вердуре 240г 49

пекінська капуста, огірки, солодкий перець, кунжут. заправлений соняшниковою олією та соєвим соусом


Фаббро 170г 49

кукурудза, опеньки мариновані, філе куряче копчене, морква  маринована, салат “айсберг”, соус “пікант”


Грецький 200г 61

свіжі томати, солодкий перець, огірки, салат “лолло росса”,  маслини, цибуля, сир “фета”, лимон. заправлений оливковою олією і бальзамічним оцтом


Пекінський   200г 43

пекінська капуста, солодкий перець, огірки, філе куряче копчене, солодка цибуля. заправлений фірмовим соусом “тар-тар”


Хрустка капусточка 220г 42

молода капуста, огірки, морква, лимонний сік, оливкова олія  


Сонце Італії   250г 65

запечені баклажани і цукіні, свіжі томати, сирні кільця з мигдалевими  пластівцями, солодка цибуля, салат “айсберг”. заправляється оливковою олією і бальзамічним оцтом


ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ

Неапольські Бочкові Оливки 100г 39


Капрезе 200г 69

свіжі томати, сир “моцарелла”, cоус “песто”, чорний перець та  соус “бальзамік”


Овочева тарілка 230г 52

перець солодкий, огірок, свіжі томати, цибуля


Асорті італійських сирів 110г 98

сир “пармезан”, сир “брі”, сир “горгонзола”, сир “пекоріно романо”


Сирна палітра 170г 47

сир “моцарелла”, сир “фета”, сир “гауда”  


Фірмова м’ясна доска   280/50г 98

власного копчення : свинний балик, домашня ковбаса, балик з італійськими травами, свинна грудка, куряче філе, підчеревина та ковбаски сиров'ялені. подається з соусом та паличками грісіні


М'ясне італійське плато 200г 72

прошутто котто ді полло, прошутто котто ді манзо, прошутто котто, мортаделла, салямі ланчміт. подається з паличками грісіні


Домашні маринованості* 400г 48

мариновані огірочки, помідорчики, баклажани та капуста  власного приготування


Оселедець на італійський манер* 200г 42

оселедець, картопля запечена, солодка цибуля


*сезонна страва, уточніть у офіціанта


ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ

Мексиканський Бурріто 240/50/50г 89

соковиті брусочки телятини, обсмажені на грилі, салат “айсберг”, хрусткі огірки загортаються в тартилью з сирним соусом “айолі”. подається з картоплею фрі і овочевою сальсою


Мексиканський Бурріто з курятиною 240/50/50г 77

соковиті брусочки курятини, обсмажені на грилі, салат “айсберг”,морква по-корейськи загортаються в тартилью з пікантним соусом “коктейль”. подається з картоплею фрі і овочевою сальсою


Англійський сніданок 250г 65

класична яєчня з мисливськими ковбасками, свіжими томатами, картоплею фрі та тостами



Сирники 200г 39

ідеальні для сніданку: смачно та корисно

Вітелло 230г 67

телятина протушена з овочами в томатному соусі



Сирні палички 200/30г 48

сир “моцарелла” в хрусткій паніровці. подається з соусом “тар тар"


Гратен картопляний з куркою 200г 52

відварна картопля, куряче філе, печериці, цибуля, сир  “моцарелла”, все це запікається з курячим яйцем, збитим з вершками


Картопля по-Неапольськи 200г 52

куряче філе запечене, маринована морква, відварна картопля, майонез, салямі, все це запікається під сиром “моцарелла”


Деруни картопляні з соусом “ді пінана” 250 | 50г 38     

Картопля по-італійськи 200г 45

картопля, обсмажена з беконом і часником. посипається сиром  “пекоріно романо”


Млинці

Млинець з обсмаженою  курячою грудкою,цибулею та печерицями 160г 45

Млинець з беконом, шинкою,  сиром і корнішонами 180г  62

Млинці домашні з м’ясом 170г 33

Млинці домашні з сиром та родзинками 170 | 30г 33

(подаються зі сметаною)     

Млинець з бананом, шоколадом та горіхами 180г 39

Млинець з полуницею та рікоттою 180г 43

Млинець з вишнею та рікоттою 180г 38


ІНШІ НАПОВНЮВАЧІ НА ВАШ ВИБІР ІЗ МЕНЮ “ПІЦА МІКС”


Гарніри

Картопляне пюре 200г 35

картопля, збита з молоком і вершковим маслом, прикрашена зеленню


“ПАТАТА ФРІТТЕ” 130 | 30г 41

картопля фрі. подається з томатним соусом та свіжими овочами


“ПАТАТА ун РУЛАЛЕ” 130 | 30г 49

картопля по-селянськи. подається зі сметанно-часниковим соусом “ді пінана” та свіжими овочами


Перші страви

Буйабес 400г 119

суп неодмінно припаде до смаку справжнім гурманам: креветка, морський окунь, мідії, томатна основа та овочі


Домашній курячий бульйон з пастою “тагліоліні” 400г 49

наваристий бульйон з домашньої курки з пастою, курячою грудкою і кропом

Солянка м’ясна   400г 85

власного виробництва : прошутто котто, куряче філе копчене та підчеревина, солені огірки, маслини, цибуля, вершки, лимон


Сирний суп   400г 63

ніжний сирний кремовий суп, з обсмаженими шматочками  бекону, прошутто котто і цибулі. подається з сирною грінкою


Журик 400г 75

традиційний польський суп, приготовлений на заквасці з додаванням телятини, курятини, шинки та ковбасок. подається з картопляним пюре та шкварками


ПАСТА

Тартеліні 220г 55 

італійські пельмені з м’ясом та пармезановим кремом



Тальятеллі з куркою та грибами 200г 67

куряче філе, печериці, вершковий соус, цибуля, сир “пармезан” 



Спагетті з соусом “болоньєзе” 200г 52

соус “болоньєзе” (яловичина, свинина, цибуля, томати, спеції), сир “пармезан”


Спагетті Карбонара 200г 63 

бекон, шинка, вершковий соус, яйце, цибуля, сир “пармезан”  

Різотто з соусом “песто” NEW 230г 85

рис арборіо, соус “песто”, сир “пармезан”


Різотто з білими грибами NEW 230г 87

рис арборіо, білі гриби, вершки, цибуля, сир “пармезан”


Лазанья Болоньєзе 200г 64

листи лазаньї чергуються з соусами “болоньєзе” і “бешамель”,   запікаються під сиром з соусом “маринара”


Лазанья з куркою і грибами 200г 65

листи лазаньї чергуються з соусами “порчіні” і “бешамель”,   запікаються під сиром з соусом “маринара”


​​​​​​​

Основні страви

Філетто Ді Буе 150 | 80г  119

філе молодої телятини, обсмажене в спеціях на грилі. подається з фламбованими шампіньйонами, бланшованими томатами і зеленню

 

 

Морський окунь з сичуанським перцем 100г 45   

запечене філе морського окуня, з карамелізованою скоринкою. подається з лимоном та зеленою цибулею   

Стейк із лосося (ваговий) 100г 110

стейк лосося, обсмажений на грилі. подається з долькою лимону

 

   

Стейк курячий з соусом “Порчіні” 180 | 100г  79

обсмажена до золотистого кольору куряча грудка із вершково - грибним соусом, з додаванням цибулі

 

 

Телятина з соусом “Ткемалі”  200 | 50г 99

cтейк із молодої телятини на кісточці з соусом “Ткемалі”


Морозиво

Фірмовий торт – морозиво “ТерраМаре” 37 110г

тришаровий торт із шоколадного, карамельного і ванільного морозива, на бісквітному коржі


Ванільне (50г) 9


Карамельне (50г) 9


Полуничне (50г) 9


Шоколадне (50г) 9

ДОПОВНЕННЯ:


Арахіс подрібнений (10г) 9

Тертий шоколад (5г) 9


ФІРМОВІ

десертні соуси  власного приготування


Карамельний (20г) 9

Полуничний (20г) 9

Малиновий (20г) 9

Шоколадний (20г) 9


Десерти

Тірамісу 59 130г

класичний італійський десерт. печиво савоярді, просочене кавою, та крем на основі італійського сиру “маскарпоне”

 

Фруктовий салат “Македонія” 29 150г

традиційний італійський фруктовий десерт – асорті з фруктів  з додаванням  полуничного соусу, арахісу та збитих вершків

 

Захер 31 120г

складається із шоколадних коржів з начинкою із вишневого  джему і покритий шоколадним ганашем

 

Добас 31 120г

бісквітні шоколадні коржі в поєднанні з кремом із вареного згущеного молока і смаженими горіхами

 

Деліція 33 140г

мікс бісквіту з масляним кремом, з додаванням вишень в  поєднанні з трьома шарами желе: шоколадним, вишневим, вершковим


Чорний принц 38 110г

популярний бісквіт “брауні”, прошарок із крем-брюле і ніжний  мус із чорного бельгійського шоколаду

Естерхазі 42 115г

тонкі коржі на мигдалевому борошні з додаванням вершкового масла та заварного крему. абрикосовий джем придає десерту особливий смак

Бісквіт з фруктами                                     28    180г

неймовірно смачний і легкий бісквіт з фруктами. всередині вишня, соковиті дольки апельсину і шматочки ків

Наполеон 33 200г

ніжні коржі, приготовлені із листового тіста. крем: суміш заварного і масляного, з додаванням згущеного молока

 

Пташине молоко 29 110г

класичний десерт, що складається з ніжного бісквіту та двох  шарів пташиного молока

 

Чізкейк 29 130г

повітряна легкість в поєднанні з ніжним смаком. десерт складається із основи – пісочного тіста і сирково-вершкової маси

 

Ромова баба з фруктами і нутелою 38 240г

щедро просочена ромовим сиропом з начинкою на вибір: нутела  або заварний крем та фрукти

 

 

Бісквіт з фруктами 28 180г

неймовірно смачний і легкий бісквіт з фруктами. всередині вишня, соковиті дольки апельсину і шматочки ківі

 

 

Тортуфо 29 150г

заварне тістечко з двома видами крему: заварний і шоколадний. посипаний какао і цукровою пудрою